изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ



ОВЕН - Ще ви се наложи да обръщате поглед към себе си с цел да не допуснете грешки. Контактите в делови план ще бъдат изтощителни, така че намерете време и за отдих.

ТЕЛЕЦ - Обръщайте по-голямо внимание на разумните решения в професионален план. Днес ще сте предразположени към импулсивни решения с неясен краен ефект.

БЛИЗНАЦИ - Днес се освобождавайте от вътрешното напрежение, ако искате да сте удовлетворени от постиженията си в личен план. Използвайте изпълнителността си.

РАК - Днес се ориентирайте какво точно желаете от интимната си връзка, тъй като ще трябва да вземете решения. Моментът е подходящ, както за брак, така и за раздяла.

ЛЪВ - Съсредоточете усилията си върху най-важните задачи в професионалната сфера. Така ще можете да контролирате положението и да не се разпилявате излишно.

ДЕВА - Днес е възможно част от родените под този зодиакален знак да получат парично възнаграждение. Контактите ви в деловата област ще са много удовлетворяващи за вас.

ВЕЗНИ - Днес се разтоварете от работа и загърбете гордостта си, защото можете да страдате от нея. Не се срамувайте да помолите за помощ, ако имате делови проблем.

СКОРПИОН - Днес не влизайте в нови делови сътрудничества, а заложете не сигурността и спокойствието си. Пазете силите си до настъпването на подходящ момент.

СТРЕЛЕЦ - Днес се освобождавайте от напрежението и стреса в работата. Заложете на романтичните чувства, но изберете подходящия човек, с който да ги споделите.

КОЗИРОГ - Естетическото ви чувство ще ви помогне да се справите с неуредици от чисто битов характер. Наложително е да концентрирате усилията си само в една посока.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви се наложи да направите отстъпки в отношенията с интимната си половинка. Бъдете внимателни и с финансови операции. Рецептата за деня е много търпение.

РИБИ - Днес направете възможното за собствения си успех. Наложително е да работите усилено за създаването на контакти, които могат да увеличат паричните ви приходи.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди