изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:25 EEST
МИХАИЛ БАЛАБАНОВ ЩЕ ОТКРИЕ НОВИЯ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР В ДОБРИЧ    
ОбществоЗаместник-председателят на Държавната агенция за младежта и спорта по младежката политика Михаил Балабанов ще открие утре новия младежки информационно-консултантски център в Добрич. Събитието е от 11.30 ч. в МД "Захари Стоянов".

Създаването на центъра е част от националната инициатива "Младежка мрежа" по Програмата за младежки дейности 2006-2007 г., припомнят от ДАМС. Агенцията предоставя средства в размер на 300 000 лева за оборудването и цялостната дейност на десет пилотни центъра в страната. Идеята е подобни средища на младите хора да бъдат създадени до края на тази година във всички областни градове. Ангажимент на общините е да предоставят офиси.
Това е първата мащабна пилотна инициатива на ДАМС. Тя се реализира в изпълнение на споразумението между агенцията и НСОРБ за сътрудничество в областта на младежката политика и спорта на национално и регионално ниво. В тези центрове младите хора в Добрич ще получават безплатни консултации за здравословния начин на живот, трудовата реализация и заетостта, младежкото предприемачество и ще провокират гражданската си активност.
 


Сходни връзки

МИХАИЛ БАЛАБАНОВ ЩЕ ОТКРИЕ НОВИЯ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди