изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:45 EEST
Фолк певицата Андреа обвинена от боксовата федерация    
Новини"Готов съм да печеля медали за България! От никой не съм зависим и на никой няма да се моля." Репликата е на известния боксьор Кубрат Пулев – Кобрата.

Поводът е изказването на президента на Федерацията по бокс Марин Димитров, че най-добрият ни боксьор в тежката категория е занемарил кариерата си заради връзката си със сексапилната певица Андреа. Говори се, че поведението на Кобрата е продиктувано от проблеми в Боксовата федерация. Някои смятат, че Кубрат Пулев е трън в очите на ръководството, защото не мълчи и винаги казва истината. На обвиненията, че не е участвал в едно от най-престижните първенства по бокс на България „Странджата” той отговори, че на състезанието не са се появили общо четирима от най-добрите боксьори на България, заради неуредени финансови въпроси между тях и Боксовата федерация. За всички, които се притесняват, че кариерата на известния ни боксьор е пред провал, Кубрат Пулев заяви, че връзката му с Андреа е страхотен стимул за него, че е в страхотна спортна форма, че не е спирал да тренира упорито и тепърва започва кариерата му.
 


Сходни връзки

Фолк певицата Андреа обвинена от боксовата федерация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди