изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:53 EET
ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ



ОВЕН - Днес направлявайте с повече търпение и такт действията си в професионалната сфера. Първо обмисляйте, а после действайте, за де не направите фатална грешка.

ТЕЛЕЦ - Днес се стремете да не сте прекалено амбициозни, защото няма да постигнете положителен ефект. Поемайте отговорности, ако началниците очакват това от вас.

БЛИЗНАЦИ - Днес търсете равновесие в емоционален план и се опитайте на намерите добрия тон с половинката си. Това със сигурност ще ви предпази от разочарования.

РАК - Днес е напълно възможно очакванията ви, свързани с увеличаване на паричните ви постъпления, да не се сбъднат. Реагирайте според обстоятелствата.

ЛЪВ - Денят ще ви предостави нови възможности, които са много добри за кариерата ви. Ще получите примамливо предложение, което трябва внимателно да обмислите.

ДЕВА - Днес се опитайте правилно да се ориентирате в професионалната сфера, защото от това ще зависи бъдещото ви развитие и получаваните приходи.

ВЕЗНИ - Днес е необходимо да се предпазвате от внезапни избухвания и агресивно поведение, защото думите и действията ви могат да бъдат използвани по-късно срещу вас.

СТРЕЛЕЦ - Днес се опитайте по нетрадиционен начин да постигате желаните от вас парични резултати. Избягвайте конфликти, които могат да ви навреди в бъдеще.

КОЗИРОГ - Днес се осланяйте на интуицията си в професионалната сфера. Чувството ви справедливост може да ви предпази от неочаквани неприятности в деловата сфера.

ВОДОЛЕЙ - Днес е наложително да сте предвидливи и по-малко екстравагантни в професионалната сфера. Стремете се да не загубите пари от финансови операции.

РИБИ - Днес се опитайте да туширате старите различия в мненията с интимната половинка. Заложете на повече романтика и красиви жестове, ще даде добър резултат.

СКОРПИОН - Днес Скорпионите ще се сблъскат с множество пречки в професионалната сфера. Все пак ще съумеете да се справите и ще извлечете полза от ситуацията.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди