изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:44 EET
ДЕЦА ЩЕ МЕРЯТ СИЛИ В ШАХМАТ    
СпортПо случай националния празник на България 3 март общините Добрич, Добричка и Балчик организират комбиниран шахматен сеанс "129 топаловци".

 В проявата ще вземат участие с два отбора и учениците от ОУ "Добри Войников" в с. Победа, съобщи за НДТ директорът му Виолета Иванова. На 129 маси децата от едната страна ще играят срещу сеансьорите - Националния женски отбор на България и известни добрички шахматисти. Официален гост и един от сеансьорите  ще бъде президентът на федерацията по шахмат на България Стефан Сергиев. Младите шахматисти от с. Победа с нетърпение очакват срещата си с него, радват се и се вълнуват, че ще премерят сили с противник от неговия ранг, сподели Виолета Иванова. Тя допълни, че ОУ "Добри Войников" има по-специално отношение към шахмата като спорт, печелило е призово трето място на областни състезания през 2004, 2005 и 2006 г. "Желаем успех на шахматните ни таланти! С достойнство и чест да защитят името на училището" - пожела директорът Виолета Иванова.
В проявата ще вземат участие и възпитаници на ОУ "Отец Паисий" в с. Батово. НДТ

 


Сходни връзки

ДЕЦА ЩЕ МЕРЯТ СИЛИ В ШАХМАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди