изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:33 EET
СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ НА ОБЩИНАТА И КЛУБ "ХАРМОНИЯ"    
ОбществоИнициативните млади хора от клуб "Хармония" реализират своя първи ученически бизнес-проект в партньорство с община Добрич.

Той е с уникална финансова схема за цялата страна, тъй като се осъществява с безлихвен общински заем от 100 лева, съобщиха от кметството. Идеята на младите предприемачи е след приключване на проекта средствата да бъдат върнати на общината. Със скромната сума от 100 лева учениците са закупили материали и са изработили над 250 мартеници. Младежката продукция е изложена на табло пред хотел "България". Цените варират от 0,20 до 0,40 лева. Има и уникати, изработени със специални материали, които се предлагат за 1 лев. Екипът на проекта с ръководител Петя Георгиева от Финансово-стопанската гимназия цели да провокира в младите хора бизнес-мислене, инициативност и  подготовка за бъдещите отговорности. В 13 ч. днес кметът на Добрич Детелина Николова ще посети щанда на учениците, за да ги поздрави и изрази подкрепата на общината в реализирането на бъдещи младежки проекти.
 


Сходни връзки

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ НА ОБЩИНАТА И КЛУБ "ХАРМОНИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди