изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:33 EEST
БАЛЧИК И "АЛБЕНА" С ОБЩА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ    
Икономика

Всички туристически фирми и браншовици на територията на община Балчик, които желаят да участват с рекламни материали в предстоящите туристически борси, трябва да ги представят в общинска администрация до 9 март. Това стана ясно на среща по повод участието на общината в трите туристически изложения - в Москва от 21 до 24 март; в Киев от 28 до 31 март; в Букурещ от 29 март до 1 април.



 Балчик ще се представи на самостоятелен щанд заедно с курортен комплекс “Албена”. Представителите от туристическия бранш, които искат да участват на изложенията, също трябва да заявят това до 9 март, те ще поемат разноските по пътуването и престоя си. Представянето на фирмите от региона ще бъде безплатно, тъй като щандът е заплатен от община Балчик и “Албена” АД. Това са едни от най-големите световни изложения, коментира директорът на ресорната дирекция по туризма Антон Минков. За участието на борсите се подготвят актуализирани рекламни издания на община Балчик, както и съвместен рекламен филм с “Албена”. Идеята е да се присъединят повече браншовици от целия регион и да се представи общината като туристическа дестинация, каза още Минков, като добави, че след време районът може да се рекламира цялостно като Белият бряг.

Постъпи предложение от балчишки хотелиер общината да участва и в ноемврийската борса в Лондон World Travel Market.

Към момента няма действащ Съвет по туризъм в Балчик, който да гарантира по-широкото участие на бизнеса по въпросите на туризма. Занапред ще се дискутира по този въпрос, заяви зам.-кметът Стефан Бошнаков на срещата.

Стана ясно, че Балчик е една от малкото общини, която е поместила в Интернет всичките категоризирани обекти на нейна територия в сайтовете www.balchik.bg на български език и www.balchikinfo.org, където информацията е на английски език.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

БАЛЧИК И "АЛБЕНА" С ОБЩА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди