изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:43 EEST
"В УЧИЛИЩЕ СЪМ ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЪМ СЕ СМЯЛ"    
КултураМладежкият дом "Захари Стоянов" в Добрич организира конкурс за карикатура "В училище съм оцелял, защото съм се смял". В него могат да участват ученици на възраст от 10 до 19 г., които са разделени в три възрастови групи.

Всеки участник може да се представи с най-много пет творби, като форматът и техниката са по избор. Крайният срок за предаване на карикатурите е 22 март - в МД "Захари Стоянов", пл. "Старият орех" № 1, ет. 2.
Ще бъдат присъдени по три награди във всяка възрастова група, както и поощрения. Изявени професионалисти ще оценяват творбите. Резултатите ще бъдат обявени на 29 март, когато във фоайето на младежкия дом ще се открие изложба. Съгласно статута на конкурса, творбите на участниците могат да бъдат използвани и отпечатвани върху рекламни материали и разпространяване от младежкия дом, като остават и в неговия фонд. Повече информация може да бъде получена на тел. 602-535 и 602-691.
 


Сходни връзки

"В УЧИЛИЩЕ СЪМ ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЪМ СЕ СМЯЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди