изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:48 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЗАДЪРЖАН РЕКЕТЬОР В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ    
ЛюбопитноВ момент на получаване на откуп за крадено преди време "Пежо 205 Д" на 4 март в бар "Калисто" в Добрич бил задържан 46-годишният Васил Василев, известен в града с прозвището Дявола, научи НДТ вчера.

Акцията по задържането му била проведена, след като в РДВР в Добрич бил получен сигнал, че в 10 часа сутринта откупът щял да бъде даден от собственика на возилото, съобщиха от полицията... За да си получи автомобила, притежателят му бил принуден да брои на Васил Василев 700 марки. В случая обаче те се превърнали в капан за рекетьора, срещу когото вече е образувано следствено дело.

КОНФИСКУВАНИ ЦИГАРИ ЗА 18 МИЛИОНА ЧАКАТ РЕАЛИЗАЦИЯ
Два ТИР-а с конфискувани вносни цигари за 18 милиона лева залежават неоползотворени в складовете на митническия контрол, въпреки продължаващия все още цигарен дефицит, научи НДТ от митничари. Както вече е известно, през октомври миналата година вносните контрабандни папируси бяха конфискувани след съвместна акция на ченгета, митничари и данъчни инспектори в района на Балчик.
НДТ - 6 март 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЗАДЪРЖАН РЕКЕТЬОР В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди