изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:16 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност28-ГОДИШЕН мъж от добричкото село Царевец е установен и задържан след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РПУ, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Той е заподозрян в това, че е проникнал с взлом в частен дом в селото и е задигнал телевизор и лозарска помпа. Работата по изясняването на престъплението продължава. 28-годишният мъж е  задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
ОПИТ да задигне "Москвич" направил 22-годишен добричлия на 4 март. Колата била паркирана в ЖК "Балик". Младият мъж е задържан в същия квартал - след незабавни действия на полицейски автопатрул на Първо РПУ около 2,30 часа. Случаят продължава да се изяснява. Образувано е досъдебно производство.
ПРИ ПОЛИЦЕЙСКИ проверки, извършени от служители на областна дирекция "Полиция"-Добрич и РПУ-Каварна, са установени и задържани две лица на 19 и 35 години от Добрич и София, обявени за общодържавно издирване. Те били издирвани от служителите на реда - съответно във връзка със следствено дело в ОСлС-Варна и по пробационна присъда. Задържаните ще бъдат приведени до съответните институции.
ЛЕК АВТОМОБИЛ "Тико" е горял на 3 март в добричкото село Орлова могила. Сигнал за произшествието е подаден около 21.15 часа в областна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". В резултат на пожара са нанесени значителни материални щети по моторното превозно средство. Причините, довели до запалването, се изясняват. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди