изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:18 EEST
Кои фолк певици заложиха изцяло на еротичния имидж    
Любопитно
Въпреки че родните фолк певици са известни с оскъдното си облекло, те в повечето случаи успяват да покрият тялото си с малкото плат, с който разполагат. Някои красавици от бизнеса обаче доброволно се превръщат в изключение от правилото.


Най-емблематичен за поп-фолк еротиката е стройният силует на Камелия. С редовни, доста горещи, еротични фотосесии тя поддържа интереса на мъжете в България. Не й отстъпва и пищната Деси Слава. Миньончето винаги съумява да се появи, оплетено във все по-оскъдни, мрежести шедьоври на модата. Някои нейни колежки за съжаление изобщо нямат таланта да овладеят шивашкото изкуство. Перманентната оскъдицата на плат ни кара да опознаем до писване всяка луничка по тяхното тяло. Такъв е случаят с дебютантките Андреа и Марго, които се опитват да пробият с всичко друго, но не и с гласовите си възможности. Прочула се благодарение на PR-връзката си, Алисия също побърза да се изтъкне в еротично списание. Изненадваща обаче беше появата на майчината гръд на Рени на корицата на известно българско издание за мъже. Но... случват се и инциденти. Така например, след Камелия, и Глория забрави да си обуе гащи на сцената, въпреки че цепката на роклята й стигаше почти до пъпа. Този месец фолк дивата се появи във фотосесия тип "вижте как спя". Да видим точно как изглежда докато се къпе ни даде възможност русокосата Никол, която изцяло наблегна на естествения външен вид в поредния триумф за фотографията.
 


Сходни връзки

Кои фолк певици заложиха изцяло на еротичния имидж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди