изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ



ОВЕН - Денят за родените под този зодиакален знак ще се окаже съдбовен, от една страна в деловата сфера, а от друга във финансовата област. Не започвайте съдебни дела.

ТЕЛЕЦ - Днес ще ви се налага често да се борите срещу нежеланието на прякото ви обкръжение в деловата сфера да ви подкрепя в започнатите от вас инициативи.

БЛИЗНАЦИ - Днес не затваряйте очите си за проблеми в професионалната сфера. Ще ви се наложи да се освободите от стари задачи, защото ще окажат негативен ефект.

РАК - Днес се опитайте да предприемете служебно пътуване. Всяка промяна може да стане повод за нови приятни мигове, които да ви заредят с много енергия за работа.

ЛЪВ - Днес се опитайте с личните си усилия да компенсирате някои неприятности, струпали ви се на работното място. Стремете се да контролирате разходите си.

ДЕВА - Денят на мнозина от родените под този зодиакален знак ще зависи от личната ви нагласа. Най-добре на този етап от време е да започнете работа, свързана с анализиране.

ВЕЗНИ - Днес се стремете да изпълнявате текущите си задължения на работното място. Не се колебайте, ако имате възможност обогатете знанията си чрез ново обучение.

СКОРПИОН - Денят ще е изключително благоприятен за подготовка и предприемане на пътуване. Опитайте се бързо да се възстановявате след нанесени ви поражения.

СТРЕЛЕЦ - Денят ще е благоприятен за премахване на стари задължения. Опитайте да издържите проявени капризи, защото търпението ви ще бъде възнаградено.

КОЗИРОГ - Днес управлението на бизнеса ви трябва да е под контрол, тъй като има опасност от загуби и настъпване на финансов дисбаланс. Бъдете готови на компромис.

ВОДОЛЕЙ - Днес емоционалното равновесие ще ви даде възможност да намерите баланса в отношенията с делови партньори. Пътуване ще изиграе положителна роля.

РИБИ - Днес приключете с проблеми от личен характер. Не се отказвайте от въвеждането на новости в стила ви на работа, тъй като ще имат положителен за вас ефект.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди