изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:14 EEST
ПОДГОТВЯТ “ПЪРВА ПРОЛЕТ”    
СпортВ ход е организацията за провеждане на състезанието по ориентиране “Първа пролет 2007”.

Тази година то ще се проведе в чест на 140 години от основаването на градския парк  в Добрич. Надпреварата ще се проведе на 18 март /неделя/ в градския  парк, а сборният пункт на участниците ще бъде детската площадка пред УСШ. Самият турнир ще бъде открит в 10.15 часа , а 15 минути след това ще стартират първите номера.

В състезанието могат да се включат любители на този спорт от всички възрастови групи. Ще има индивидуално и отборно подреждане.

Поименни заявки за всяка възрастова група трябва да бъдат представени в клуб "Добротица" в срок до 14 март на е-mail: kgnenov@abv.bg или на GSM 0889 43 42 41 - Красимир Ненов. Заявките след 15 март ще бъдат с двойна стартова такса.

Класиралите се до трето място във всяка група ще получат предметни награди и покана за участие в Шумен на 25 март и във Варна на 7 и 8 април, като СКО "Добротица"  им поема стартовите такси. Точки за отборното класиране носят всички завършили състезатели. Отборни награди получават всички училищни отбори с повече от двама завършили състезатели. Стартовата такса за всеки състезател е един лев, която се плаща при подаване на заявките.  Без стартови такси са участниците при момичетата и момчетата до 10-годишна възраст, както и първенците от  "Първа пролет 2006". НДТ

 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯТ “ПЪРВА ПРОЛЕТ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди