изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:56 EEST
АЛБЕНА ПОСРЕЩНА ПЪРВИТЕ НЕМСКИ ТУРИСТИ    
ТуризъмОт тази година балнеологията в курорта разполага със собствена козметична серия продукти "Албена козметикс"

Вчера Албена посрещна първите си немски гости за тази година, които пристигнаха с туроператора "Вир Райзен". От курорта заявиха, че това са гости, които ползват балнеологията на хотелски комплекс "Добруджа". За НДТ д-р Огнян Софтов разказа дори, че това са гости, които идват и по два пъти на година у нас - веднъж през пролетта, веднъж през есента.
Д-р Софтов разкри за читателите на НДТ, че от тази година балнеологичният комплекс предлага нова серия козметични продукти, която е разработена по заявка на специалистите и носи дори името на курорта - "Албена козметикс". "Цялата гама продукти е разработена от българска фирма на екологична основа. Съставките са типично български продукти - роза, лавандула, здравец и много други билки и етерични масла" - разкри още д-р Софтов. Така вече освен вече станалите традиционни козметични процедури с шоколад и грозде, дамите, а и господата, могат да се поглезят и с "Албена козметикс".
Д-р Софтов добави още, че в последно време освен дамите и господата са започнали все по-често да прибягват към точно тези терапии - чисто козметичните. "Май, в някои отношения ние мъжете сме по-суетни от жените. Като нации българите, французите и руснаците са тези, които смятат, че козметичните процедури не са само запазена територия за жените. Потребители били предимно мъже, които са работили на открито и имат нужда от подобряване на тургора на кожата" - каза още д-р Софтов.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПОСРЕЩНА ПЪРВИТЕ НЕМСКИ ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди