изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:10 EEST
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ БЛИЗНАЧКИ И ЗДРАВЕ    
ОбществоТова заяви в интервю за НДТ Йорданка Димова от Добрич, която е майка на 3 дъщери, а съпругът й Христо Димов добавя: "Ако не са жените, ще фалираме"

Семейство Йорданка и Христо Димови се занимават с частен бизнес и се радват на успехите на трите си дъщери - Яница, Петя и Християна. Разговаряхме с двамата съпрузи по повод днешния Международен ден на жената 8 март.
- Г-н Димов, лесно ли се живее с четири жени у дома?
- Всъщност, жените вкъщи са пет, защото заедно с нас живее и майка ми. Но е много забавно да си сам мъж у дома.
- Чува ли се мъжката дума при толкова дами?
На този въпрос обаче вместо г-н Димов, думата вече взема съпругата му Данчето, както я наричат всичките й приятели и близки.
- Всъщност, колкото и да е чудно, при толкова жени вкъщи, основно се чува неговата дума. Даже не е нужно и много да говори. Просто ние се разбираме с поглед.
- Трудно ли се гледат толкова дъщери?
- Не, никак не е трудно. Ще излъжа, ако кажа, че не сме имали проблеми, но сега вече не е така. Най-голямата - Яница, порасна, когато беше едва на 7 години и се родиха близначките.
- Помагат ли момичетата сега у дома?
- Смело мога да кажа, че аз не знаем какво прахосмукачка, стирка. Те чистят, обират праха, правят опити да гладят. Дори малките сега не притесняват кака си и се справят с всичко сами, защото тя се подготвя за кандидат-студентска кампания, тъй като тази година е абитуриентка. Лятото, когато са във ваканция, се включват и трите да помагат в бизнеса.
- Какви са мечтите на момичетата?
- Каката ще кандидатства право и политология, а малките пеят и мечтаят да станат певици.
- Разликата между близначките Петя и Християна и кака им е голяма, не се дразнят?
- Не. Всяка е със своя характер. Например, Петя има 11 червила, докато аз имам само едно, и не отива сутрин до тоалетна, докато не се червиса. Близначките не могат една без друга и дори, когато спят се държат за ръце. Случвало се е някой да направи забележка на една от тях, двете веднага се съюзяват срещу този, който е направил забележката.
- Какво ще пожелаете по повод празника на по-нежната половинка на Добрич?
- Пожелавам на всички жени да имат близначки и да са здрави, да се радват на децата си.
Към поздрава на Данчето се присъедини и съпругът й Христо, който добавя: "Ако не са жените, ние ще фалираме. Нека всички са много обичани и щастливи".
Екипът на НДТ също честити 8 март на всички наши читателки, като им пожелава сбъднати мечти, нека бъдат много обичани и щастливи. Честит празник!

 


Сходни връзки

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ БЛИЗНАЧКИ И ЗДРАВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди