изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:33 EET
Мачовете от Шампионската лига (ОБЗОР)    
СпортГерманският шампион Байерн (Мюнхен) победи с 2:1 Реал (Мадрид) и се класира на четвъртфиналите на Шампионската лига. Немският клуб загуби с 2:3 в Мадрид и след успеха на “Алианц Арена” се нареди сред най-добрите осем тима на Стария континент.

“Баварците” владееха инициативата почти през цялото време, но накрая трябваше да треперят за класирането си. Все пак головете на Рой Макай в 20-та секунда на мача и Лусио в 67-та минута се оказаха решаващи. За Реал попадението на Ван Нистелрой в 83-та минута бе слаба утеха.
Изненадата на вечерта бе отпадането на финалиста от миналата година Арсенал, който не можа да преодолее пасива 0:1 от първия мач с ПСВ Айндховен и след 1:1 в Лондон отпадна от борбата. Равенството на “топчиите” лиши Англия от пълен комплект представители на четвъртфиналите. Герой на вечерта бе бразилският защитник на ПСВ Алекс, който отбеляза гол и в двете врати.
Местният съперник на Арсенал Манчестър Юнайтед победи Лил и във втория мач с 1:0 и попадна в компанията на Челси и Ливърпул за жребия в петък за четвъртфиналите. Победният гол бе дело на шведа Хенрик Ларсон, изиграл последния си мач за “червените дяволи”.
Последният тим, който намери място сред най-добрите осем бе италианския Милан. “Росонерите” победиха неочаквано трудно Селтик с 1:0 след продължения. Бразилецът Кака вкара скъпоценния гол в третата минута от първото продължение и прати тима си на жребия в Атина утре. Там освен Милан, Байерн, ПСВ Айндховен и Манчестър Юнайтед ще участват класиралите се във вторник вечерта Ливърпул, Рома, Валенсия и Челси.
www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Мачовете от Шампионската лига (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди