изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:58 EEST
ДВЕ ДОБРИЧЛИЙКИ ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЯТ НА "МИС БЪЛГАРИЯ 2007"    
ОбществоДве момичета ще представят Добрич и областта на предстоящия национален конкурс за красота "Мис България 2007", организиран от модна агенция "Визаж".

Това са Женя Желева и Елена Спасова, съобщи Уляна Бержарова, регионален представител на агенцията. В последния кастинг за националния конкурс за красота, провел се на 4 март в София, са участвали седем момичета от Добрич и Каварна. Над 4200 девойки са се явили на предварителните конкурси в 50 града в цялата страна, съобщи dnes.bg. В крайна сметка са избрани 40 красавици и 15 резерви на възраст между 17 и 24 години. "Мис България" за 2007 г. ще бъде избрана на 16 март в Пловдив. Конкурсът ще се излъчва директро по Нова телевизия. Тази година организаторите от агенция "Визаж" са заложили на акробатичен спектакъл. Заедно с дефилетата на хубавиците, публиката ще бъде забавлявана от гимнастици от ЦСКА и състезателки по художествена гимнастика от Левски, писа още dnes.bg. "Мис България 2007" и нейните подгласнички ще участват в световните финали "Мис Свят", "Мис Вселена", "Мис Европа" и "Мис Туризъм".
 


Сходни връзки

ДВЕ ДОБРИЧЛИЙКИ ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЯТ НА "МИС БЪЛГАРИЯ 2007" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди