изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:16 EEST
ПРОЛЕТНА ВЕЧЕР НА КОЛЕЖ-ДОБРИЧ    
ОбразованиеРъководството на Колеж-Добрич, към Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" и Координационният съвет на студентите организират идната седмица традиционната си ежегодна пролетна вечер.

Събитието е насрочено за 15 март от 19 ч. в ресторант "Добруджа". Пролетната вечер отново ще има благотворителен характер, който ще е насочен към студента на колежа Десислав Димов, каза за НДТ директорът на висшето училище доц. Славка Славова. На събитието ще присъстват представители на ръководството на Шуменския университет. Поканени са гости от Висшето училище по библиотекознание и информационни технологии в София, с което добричкият колеж  си сътрудничи и има съвместни обучения. Акцент по отношение на Колеж-Добрич, тази година е честването на 35 години от създаването на учебното заведение в Добрич. Големите тържества ще бъдат през октомври, като ще се отбележат и 25 години от създаването на Центъра за продължаващо обучение. Още от този месец обаче започват публични лекции с участието на видни професори от България и чужбина, каза още доц. Славка Славова.
 


Сходни връзки

ПРОЛЕТНА ВЕЧЕР НА КОЛЕЖ-ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди