изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:12 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ФРАНЦУЗИ НИ ОСИНОВЯВАТ    
ЛюбопитноСимеон и Светослав /на по година и половина/ напуснаха вчера дом "Майка и дете" в Добрич. За две френски семейства приключи вчера нелеката и некратка процедура по осиновяването.

Те предпочетоха да се качат на пътническия влак за Варна още на обяд и оттам да отпътуват за София, сякаш притеснявайки се някой да не отнеме щастието им, чакано месеци наред... "Една година не сме виждали нашето дете, очаквахме го още по Коледа - споделиха пред репортер на НДТ семейство Г., осиновили едно от децата. Цялото градче очаква нашето дете. Нас ни познават всички, тъй като имаме магазинче за цветя".
ТРУДОВАК ЗАГИНА В АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА
Късно миналата вечер, движейки се по пътя Добрич-Балчик, в с. Соколово управляваният от трудовак в поделение 62330 в Балчик автомобил се е врязал в крайпътната мантинела, съобщиха от РДВР. В следствие на удара на място е загинал водачът на ладата Мюрсел Исмаилов от с. Лозница. Контузни рани, но без опасност за живота, получил спътникът му Берол Етреф.
НДТ - 10 март 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ФРАНЦУЗИ НИ ОСИНОВЯВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди