изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:47 EEST
НАПРАВИХА ПЪРВА КОПКА НА "КАУФЛАНД"    
НовиниВчера управителят на "Кауфланд България" Димитър Спасов заедно с кмета на Добрич Детелина Николова направиха първа копка на хипермаркет "Кауфланд" в Добрич.

Пред журналисти Д. Спасов заяви, че това е 15-ият обект, който фирмата ще изгради в страната. "Закупихме от "Бизнес БГ груп" терен с площ 18 дка. На него ще изградим едноетажен хипермаркет на площ от 4-4500 кв. м. Инвестицията, която ще направим, е на стойност 10 млн. лв., като ще бъдат разкрити 150-200 работни места" - допълни още Д. Спасов.
Управителят на фирмата добави още, че в магазина си те ще предлагат над 15 000 артикула, основно хранителни стоки. "Паралелно с това ще има и стоки за бита, бяла и черна техника, заведения за бързо хранене, както и голям паркинг с над 350 паркоместа" - допълни Спасов. Управителят на командитното дружество заяви, че обектът ще бъде завършен и ще отвори врати в началото на 2008 г.
 


Сходни връзки

НАПРАВИХА ПЪРВА КОПКА НА "КАУФЛАНД" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди