изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:18 EET
Деветото издание на престижния конкурс за красота "Мис България" ще се проведе на 16 март    
Мис & МистърПловдив. Деветото издание на престижния конкурс за красота "Мис България" ще се проведе на 16 март от 20 часа в Палата № 2 на Международния панаир - Пловдив, съобщиха от Модна агенция "Визаж", предаде кореспондентът на Агенция “Фокус” от Пловдив.

Шоуто ще се предава на живо от Нова телевизия. В тазгодишния конкурс участие ще вземат момичета на възраст от 16 до 22 години, след проведени регионални кастинги и конкурси в над 50 града на страната.
4203 е общият брой на момичетата, явили се на кастинги в периода на кампанията. От тях 1348 са госпожиците, участвали в столицата, във финалния кастинг на конкурса. Конкурсната програма на "Мис България 2007 " ще протече стандартно в три дефилета.
Водещи на конкурса ще бъдат "Мис България Свят 2001" Таня Карабелова, актрисата Силвия Лулчева и братя Мангасарян. По оригинална идея на режисьор-постановчика на конкурса Силвестър Лолов, събитието ще обедини спорта с красотата - за първи път на сцената на "Мис България" няма да има музикални изпълнения, а в спектакъла участие ще вземат момчетата от отбора по спортна гимнастика на ЦСКА, момичетата от отбора по естетическа гимнастика на "Левски" и световните шампиони по спортни танци Атанас Месечков и Ана Дончева.
Тазгодишното издание на конкурса "Мис България" се обявява в подкрепа на популяризирането на технологията "Ин витро".
Петър ПЕШЕВ
 


Сходни връзки

Деветото издание на престижния конкурс за красота "Мис България" ще се проведе на 16 март | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди