изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:00 EEST
Ръководството на ВМРО реши да подкрепи листата на ГЕРБ в изборите за евродепутати    
Европейски съюз

София. Националният изпълнителен комитет на ВМРО е решил единодушно да подкрепи листата на ГЕРБ в изборите за евродепутати. Това съобщи за Агенция “Фокус” лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.



“Мотивите да вземем решението са, че трябва да се търси формула, по която дясноцентристките сили да се представят максимално добре на тези избори. Освен това кандидатурите на ГЕРБ са сериозни и една от тях – на втория в листата Радослав Точев е човек, на който ние изключително много разчитаме. Той още преди 15 години е бил член на младежката организация на ВМРО и с него сме работили в международен план по отстояване на българските национални интереси в Македония години наред”, обясни Каракачанов. Лидерът на ВМРО бе категоричен, че Точев ще отстоява интересите на България в Европейския парламент и ще отразява вижданията на ВМРО там.
На днешното заседание на Националния изпълнителен комитет на ВМРО е било обсъдено и провеждането на Годишния редовен конгрес на ВМРО на 24 март. Годишният мандат на ръководството на партията изтича по време на предизборната кампания и затова датата на конгреса е изтеглена с един месец напред.
Мартина БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

Ръководството на ВМРО реши да подкрепи листата на ГЕРБ в изборите за евродепутати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди