изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:49 EEST
Взривиха козметичен магазин, сплашват общинар    
Ред и сигурностМагазин за козметика бе взривен тази нощ на главната улица до джамията в Хасково. Самоделно устройство е било поставено пред магазина и е избухнало в 4,25 часа сутринта. Няма пострадали хора.

Това съобщи говорителят на областната дирекция на полицията в Хасково Нина Николова. Според живеещи в центъра към 4,25 часа се е чул силен тътен. Районът е отцепен от полицията. Бомбата е изпочупила витрината, оборудване и продукция в магазина. Щети са нанесени и на съседни търговски обекти, чиито прозорци са изпочупени. Предстои оглед на местопроизшествието, очакват се от София да пристигнат специалсти от ДОТИ. Магазинът е собственост на 47-годишна Павлина Тодорова, сестра на общинския съветник Димитър Шалапатов, предаде БГНЕС. Шалапатов директно обвини кмета и областната управителка за случилото се. “Свързвам взрива пред магазина на сестра ми с кмета Георги Иванов и с това, че в момента съм сезирал прокуратурата за негови нарушения, целта е да ме сплаши”, заяви Шалапатов, цитиран от "Фокус". Според него хасковският кмет продава частите над реката, минаваща през града, а терените са публична държавна собственост. За тези "незаконни сделки" му помагал и областният управител Райна Йовчева. Шалапатов заяви, че преди около 2 г. е била запалена колата му, която според полицейското разследване се е самозапалила. Преди година пък била взривена колата му, заради което сега се намирал в болница. Хасковският кмет Георги Иванов отхвърли обвиненията и изтъкна, че "общината не може да бъде виновна за криминални деяния", предаде БНР. "Аз мисля, че достатъчно добре си водя общината и си гледам нещата. А хора, които нямат други занимания, освен да говорят – явно това е изходът за тях”, изтъкна кметът Иванов пред "Фокус".
 


Сходни връзки

Взривиха козметичен магазин, сплашват общинар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди