изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:45 EET
ХОТЕЛ "РАЛИЦА ПРИМАСОЛ" - С НАГРАДА ОТ "HOLIDAY CHECK"    
ТуризъмХотел "Ралица Примасол" в Албена спечели награда на публиката. Това съобщиха от сектор "Реклама" на курорта. Наградата на швейцарския интернет-портал Holiday check е единствената награда на публиката.

Тази година бяха отличени 99 най-любими хотела за сезон 2006. Сред отличените е и хотел "Ралица Примасол" в Албена. Избраните хотели са измежду 156 000 за сезон 2006 г. Шанс да бъдат избрани имат хотелите, оценени от много туристи и препоръчани поне от 95 % от тях. Потвърждение, че мнението на туристите се взема напълно сериозно, е голямото участие на хотелиери от различни страни.
Самото връчване на наградите се състоя на 9 март 2007  - под формата на вечерно мероприятие в празнична атмосфера, по време на едно от най-големите международни туристически изложения - "ITB" в Берлин. "Мнението на потребителите става все по-важно, защото интернет прави информацията максимално прозрачна" - казва Баркус Шот - основател на Holiday check. Другите три хотела, които са отличени, са съответно един в Дюни и два в Слънчев бряг.
 


Сходни връзки

ХОТЕЛ "РАЛИЦА ПРИМАСОЛ" - С НАГРАДА ОТ "HOLIDAY CHECK" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди