изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:07 EEST
Кметът на София Бойко Борисов изпрати писмо до главния редактор на "Конгрешънъл Куотърли"    
НовиниСофия. Кметът на София Бойко Борисов изпрати писмо до главния редактор на "Конгрешънъл Куотърли", съобщиха от пресцентъра на Столична община.


В писмото на столичния кмет пише: "Във Вашето електронно издание беше публикувана статия, в която беше замесено моето име. Тъй като Джеф Стайн не прие поканата ми да дойде в България и на място да направи всички необходими проучвания и да се запознае с обективната истина, то Ви моля настоятелно в рамките на правомощията, които имате да разпоредите този "доклад", на който се основава статията да бъде изпратен до Главния прокурор на Република България". В писмото се отбелязва още, че докладът е необходим, за да бъде предоставен на компетентните държавни органи - прокуратура и следствие, които да извършат надлежна проверка по случая, в рамките на своите правомощия.
"Искрено се надявам на съдействие от Ваша страна, което ще спомогне да бъде установена истината, за да не остане и сянка на съмнение за почтеността и морала в отношенията ни", завършва Бойко Борисов.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Кметът на София Бойко Борисов изпрати писмо до главния редактор на "Конгрешънъл Куотърли" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди