изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:12 EEST
ПРОГРАМА ВИТАЛ - НАЙ-ТЪРСЕНАТА ПРОЛЕТНА ОФЕРТА    
ТуризъмАлбена предлага прекрасна възможност да се заредите с енергия преди началото на лятото. Това може да стане, ако се запишете за програма "Витал". Програмата предлага 10  дни с индивидуални и групови процедури. Срещу 800 лева получавате нощувка в стая за двама,  диетично и здравословно хранене в ресторанта на хотел Добруджа, индивидуални процедури - изследване съдържанието в организма на вода, мазнини и мускулна маса. Част от програмата е и антицелулитна терапия с Bodiyformer, масаж на таргетните зони, подводен масаж, ежедневно лекарско наблюдение, лабораторни изследвания. В груповите процедури са включени утринна хигиенна гимнастика, лечебна физкултура, подводна гимнастика, фитнес, теренно лечение, фитотерапия, спортна анимация, танци, беседи по проблемите на здравословното хранене. Дати за начало на програмата през март са 23, 30, а през април 13 и 27.

От курорта добавят още, че програма "Витал" има и WEEKEND пакет - 3 дни. Той включва три нощувки в хотел "Добруджа", храна и процедури - вана, частичен масаж, фитнес, сауна или солариум, тангентор, сенотерапия, масаж. Цената е 233 лв. на човек в двойна стая и 263 лв. за човек в единична стая.
В СПА центъра на хотел "Добруджа" са подготвени и много нови изненади за гостите на курорта. От комплекса приканват да отделите време за себе си и да се потопите в света на физическото и духовно блаженство с двудневни и тридневни пакети. Двудневният пакет включва две нощувки и закуска и неограничено безплатно ползване на басейн и фитнес и най-новата релаксираща "Шоколадова магия". Нежен пилинг на цялото тяло с финия SPA продукт на "Germaine de Capuccini", отпускащ ухаен масаж и топла маска от течен шоколад и бадемово масло и вълшебно докосване с ароматен шоколадов крем. Цена в двойна стая на човек - 140 лева и 161 лев на единична стая.
Друг пакет е "Усещане за хармония", който е тридневен. Включва три нощувки със закуска и безплатно ползване на басейн и фитнес за престоя. През първия ден ще ви направят отпускаща парна баня и пълен ароматичен масаж с благоуханни етерични масла. Вторият ден ще се насладите на сбъдната мечта за вътрешна топлина и невероятно блаженство, сауната и вълшебна терапия за тяло с мед, бадемово масло и ароматни билки. Цената за тридневния пакет на човек в двойна стая е 189 лв. и 219 лв. за единична стая.
 


Сходни връзки

ПРОГРАМА ВИТАЛ - НАЙ-ТЪРСЕНАТА ПРОЛЕТНА ОФЕРТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди