изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:23 EEST
Юлия Юревич е новата "Мис България"    
Мис & МистърНовата кралица на красотата е 17-годишна, блондинка, от Козлодуй, висока 176 см, с мерки 88-65-91. Снимала се е в октомврийския брой на сп. "Максим", а във вените й тече и руска кръв. Тя получи короната си от "Мис България 2006" Славена Вътова.

Нейна подгласничка измежду останалите 39 претендентки стана Паолина Рачева (18 г.) от Русе. Пловдивчанката Росица Влашева (17 г.) получи титлите "Лице на Международен панаир - Пловдив" и "Мис Туризъм" с подгласничка Виолина Славейкова - също на 17 и също от Козлодуй.

16-годишната Боряна Златкова от Кюстендил бе определена за лице на спонсора - диетичната безалкохолна напитка "Пепси лайт", а лице на хотел "Марица" е връстничката й Женя Желева от Добрич.

Весела Филипова (22 г.) от Пловдив бе избрана за лице на бижутата "Алтънбаш", а също така и за подгласничка на българската "Мис Европа" - Калина Калчева от Поморие, също на 22.

20-годишната Гергана Кочанова от София ще представя страната ни на "Мис Вселена", а нейна подгласничка е Деница Колева, на 17 г., от Варна.

Конкурсът "Мис България" се състоя в Пловдив за втора поредна година, а носителките на титлите ще представят страната ни на четирите световни конкурса за красота - "Мис Свят", "Мис Вселена", "Мис Европа" и "Мис Туризъм".

Представителките на 29 града в страната на възраст от 16 до 22 години дефилираха в три тура - облечени в спортно-елегантните тоалети на "Етере", с бански "Делфина" и с официалните рокли на модна къща "Астела".

За пръв път вместо музикални изпълнения в паузите между отделните етапи на конкурса имаше изпълнения на гимнастиците от националните спортни отбори по естетична гимнастика.

Водещи на шоуто, предавано пряко по Нова телевизия, бяха Таня Карабелова ("Мис България Свят 2001"), актрисата Силвия Лулчева и братя Мангасарян.

http://dnes.bg/

 


Сходни връзки

Юлия Юревич е новата "Мис България" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди