изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:28 EET
ДАРИХА ДВЕ КОМПЮТЪРНИ КОНФИГУРАЦИИ НА ЧИТАЛИЩЕ "Й. ЙОВКОВ"    
НовиниВ края на миналата седмица кметът на Добрич Детелина Николова се срещна с професор-доктор Стоян Денчев - ректор на Висшето училище по библиотекознание и информационни технологии, съобщиха от пресслужбата на кметството.

В срещата участие е взела и зам.-областният управител д-р Евгения Георгиева. По време на разговорите са били поставени проблеми на читалищата, тяхната поддръжка и развитието на дейността им в съответствие със закона, добавят още от общината. Съгласно закона за читалищата Министерството на културата предоставя субсидия за тяхната дейност, която се контролира от общините. Обсъдени са били възможности общините да вземат решение читалищата да бъдат освободени от заплащане на такса смет. След разговора с проф. Денчев Д. Николова е предложила двете компютърни конфигурации, дарени от Съюза на читалищата да бъдат предоставени на читалище "Йордан Йовков". Така с новите две конфигурации читалище "Й. Йовков" вече има възможност да подобри информационната мрежа и ще да осигури достъп на гражданите до интернет - услуги.
 


Сходни връзки

ДАРИХА ДВЕ КОМПЮТЪРНИ КОНФИГУРАЦИИ НА ЧИТАЛИЩЕ "Й. ЙОВКОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди