изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:37 EEST
„МОТОРХЕД" ЩЕ ГОСТУВАТ НА „КАЛИАКРА РОК ФЕСТ"    
ОбществоНай-шумната хеви-метал група „Моторхед" пристига в България, за да свири на 29 юни на стадион „Калиакра" в Каварна. Това съобщиха от пресслужбата на морската община. Групата е вторият хард-лайнер на „Калиакра Рок Фест". Фестивалът ще продължи три дни - от 28 до 30 юни. Хедлайнер са Heaven and Hell, които откриват рок - феста на 28 юни. Билетите за тях вече са в продажба от 15 март.
„Моторхед" пристигат на 28 юни с частен самолет.

Музикантите ще бъдат настанени в 5-звезден хотел - това са част от изискванията, които са поставили. Преди България групата ще свири в Сарагоса, Испания, където ще участват в ежегодния фестивал „Monsters of Rock". Металите пристигат с екип от 15 души.
От морското кметството уточняват още, че това не е първото посещение на „Моторхед" в България. През 2000 г. „тежките" метъли свириха в София. Предварителната продажба на билети за техния концерт ще стартира на 23 март при цена 30 лева, уточняват още от кметството. Почитателите на тежкия метъл могат да си закупят билети на касите на Билетен център-НДК, както и чрез  www.eventim.bg или www.ticketstream.bg.
"Моторхед" е създадена през 1975 г. Нейн основател е Леми Килмистер. Първоначално Леми замисля да кръсти бандата „Bastard". Но когато мениджърът му казва, че група с такова име няма да получи място в „Top of the Pops", Леми променя името с „Motorhead". Освен Леми - бас и вокали, бандата се състои от Лари Уолас /Larry Wallace/ - китара и Лукас Фокс /Lucas Fox/ - барабани. В последствие Лукас е сменен от Фил Тейлър /Phill „Philty Animal" Taylor/.
 


Сходни връзки

„МОТОРХЕД" ЩЕ ГОСТУВАТ НА „КАЛИАКРА РОК ФЕСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди