изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:51 EET
ХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ



ОВЕН - На работното място можа да възникнат противоречия, породени от недоразумение. Осланяйки се на разума си, ще намерите подход и това ще ви предпази от грешки.

ТЕЛЕЦ - Работете и не се поддавайте на провокации, има сили, които ще се опитват да ви отклонят. Отношенията с партньора ще се променят, но това може да е само за добро.

БЛИЗНАЦИ - С интерес ще се отнесете днес към сфера, която до сега е стояла доста в страни от вашата дейност. Ще научите нови и полезни за бъдещата ви реализация неща.

РАК - Някои от вас ще се изявят с новаторските си идеи, които ще допаднат на повече партньори. Взаимоотношенията с близките ви хора ще се подобрят, както и финансите ви.

ЛЪВ - В делови план ви очакват много контакти, резултатите от които ще сложат началото на печеливши дейности. Успешният старт ще ви мотивира да продължите в същата посока.

ДЕВА - Амбициите и постоянството ви няма да останат незабелязани и най-вече подкрепата ви за беззащитните, законността и обществото. Ще откриете доста нови съмишленици.

ВЕЗНИ - Отношенията на работното място ще се подобряват и ще се почувствате по-добре. Денят е напрегнат, но наред с напрежението ще присъства и свежото чувство за хумор.

СКОРПИОН - Благодарение на непрестанните ви усилия, пред вас ще се открият благоприятни възможности за промяна на обстановката. Използвайте максимално шанса си.

СТРЕЛЕЦ - В желанието да постигнете целите си, ще действате много по-решително. За необвързаните, денят е още по-благоприятен, ще се сближите с човека от мечтите си.

КОЗИРОГ - Днес ще ви се отдаде лесно да изпитате приятни вълнения. Мотивирани, ще дадете воля на силните си страни и ще печелите много симпатии, подкрепа и приятелства.

ВОДОЛЕЙ -  Следвайки плановете, ще правите промените в движение, щом интересите ви го налагат. Приключването на поредния ви проект ще ви обогати материално и духовно.

РИБИ - Уравновесеността ви е сериозно предимство, заложете на последователността в действията си и продължете напред. Имате повече от реални шансове за голям успех.

4-те зодии, които най-трудно намират любов

Кои зодии вярват в зодиите?

Поучителни приказки за зодиите

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди