изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:32 EEST
БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ ПОСРЕЩАТ ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА    
ТуризъмЗа празниците още 8 хотела по формулата ол инклузив отварят врати, за да посрещат гости с украси от великденски зайци и истинско пролетно меню - зелена салата и агнешко

Над 2500 румънци са направили резервации за великденските пакети, които предлага Албена. Това съобщи за НДТ Велика Вълканкина - мениджър продажби в курорта. Множество резервации има и от българи, добави още В. Вълканкина. Още от 5 март врати за първите гости на Албена отвори хотел "Добруджа". За великденските празници в комплекса ще започнат работа още 8 хотела, които ще работят по формулата всичко в цената, добави още мениджърът по продажбите. "В тях офертата на Албена е на стойност 61 лв. на ден за човек, докато в "Добруджа" цената на ден за човек е 41 лв. Основно великденските пакети са три- и четиридневни" - каза В. Вълканкина. Празнична ще е украсата във всички хотели и ресторанти, като навсякъде ще присъства и великденският заек. Кулинарите на комплекса са подготвили и пролетни менюта, като в празничната вечеря акцентът ще е зелена салата и агнешко, разкриха още от курорта. Всеки гост в Албена ще получи писано яйце. Ще има и много козунаци.
В Каварна масово хотелите извършват ремонти пред старта на сезона, каза за НДТ Коста Аргиров - началник на отдела по туризъм в морската община. "Основно нашите хотели ще отворят за празника на Каварна - 6 май. В момента се извършва усилена подготовка за сезона, тъй като веднага след празника на града започват и концертите, за които още отсега има заявки за местата за настяване" - добави още Аргиров.
Най-голям наплив на гости от Северната ни съседка очакват в хотелите в Балчик. От общинския отдел по туризъм съобщиха, че още от нова година на 100 % за предстоящия християнски празник са заети хотелите "Елит" и "Лотос". Повече от 50 на сто от капацитета на "Холидей бийч" също е резервиран от румънски туристи. Все още има свободни места в "Юпитер", "Валео", "Хелиос" и "Мистрал" - Балчик, както и в семейния хотел "Извора" в Кранево.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ ПОСРЕЩАТ ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди