изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:57 EEST
ЧИТАТЕЛИ ТВЪРДЯТ, ЧЕ САЙТЪТ НА "Е.ОН" НЕ РАБОТИ    
ОбществоСлед публикация на НДТ, че вече могат да бъдат проверявани сметките за ток в сайта на електроразпределителното дружество, читатели на вестника споделят във форума на електронното му издание ndtnews.hopto.org следното: "Защо изобщо го публикувате, като не става. Аз се опитах, но уви... Смятам, че Добрич е голяма община и би следвало да може". Множество бяха запитванията и по телефона. Гражданите питаха защо не може да се проверява по електронен път сметката за ток, както добавяха, че никой не отговаря и на телефон 0700 16 161.

Потърсихме за коментар електроразпределителното дружество, като зададохме въпросите на читателите в прессцентъра, откъдето заявиха следното: "Многократно сме тествали информационната система, която е качена на сайта на дружеството. Като се отиде на проверка на сметката, е посочено в кои случаи не може да се получи информация за дължимата сума. Единственият вариант е, според нас, да не е изписван от клиентите правилно техният клиентски номер. Що се отнася до телефона за информация - просто трябва да се изчаква максимално, като това не трябва да притеснява клиентите - цената на разговора е на стойността на един градски и не се оскъпява".
От пресслужбата на дружеството добавиха още, че поетапно на всички каси, на които се заплаща потребена еленергия, ще бъдат доставяни клиентски карти, с които хората да могат да заплащат консумацията си на електричество. "Така ще отпадне потребността да се пази и носи всеки път бележка, за да се види клиентският номер" - добави още пресаташето на дружеството Елена Добрева.
 


Сходни връзки

ЧИТАТЕЛИ ТВЪРДЯТ, ЧЕ САЙТЪТ НА "Е.ОН" НЕ РАБОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди