изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:54 EEST
В МОСКВА - ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ПО ТУРИЗЪМ    
НовиниПредседателят на Държавната агенция по туризъм (ДАТ) Анелия Крушкова получи Почетен диплом за активно участие и поддръжка на туристическото изложение Интурмаркет 2007 в Москва

На снимката – ръководителят на Руската Федерална агенция по туризъм Владимир Стржелковски връчва на председателя на ДАТ Анелия Крушкова Почетен диплом

 

 

 

Г-жа Крушкова получи наградата от името на Държавната агенция по туризъм. Връчи й я председателят на Федералната агенция по туризъм Владимир Стржелковский на церемония снощи по повод откриването на второто издание на изложението. С подобни отличия бяха наградени и националните туристически администрации на Япония, Китай, Гърция. В международното туристическо изложение Интурмаркет участват 50 държави.

Връченият Почетен диплом е подписан от председателя на Организационния комитет на изложението и пълномощен представител на Президента на Русия в Централния федерален окръг Григорий Полтавченко.

 

Днес е Ден на България на Интурмаркет. Председателят на ДАТ Анелия Крушкова ще се срещне с Владимир Стржелковский, председател на Руската Федерална агенция по туризъм.

Преди тази среща председателят на ДАТ Анелия Крушкова и заместник-председателят на Агенцията Станислав Новаков се срещнаха с водещи руски туроператори, които работят на българския пазар. “България е страна с възможности за туризъм през 4-те сезона”, подчерта Анелия Крушкова. Малко известно в Русия е, че у нас има около 8 000 минерални извора, 46 от които в София, подчерта председателят на ДАТ пред руските туристически фирми. Страната ни има огромен потенциал за културен туризъм, исторически обиколки и други алтернативни форми на туризъм, както и нова висококатегорийна хотелска база. Руските туроператори се интересуваха от визовия режим. Очаква се и тази година с решение на Министерски съвет визите за руски граждани да бъдат безплатни, беше съобщено от страна на ДАТ.

На българския щанд и днес продължават и събиращите много публика демонстрацията на народни занаяти, изпъления на етноджаз от музиканта Стоян Роянов, дегустации на български вина, както и демонстрации на СПА-процедури, към които трети ден има огромен интерес.

 

Милена МИЛОТИНОВА, ДАТ

 


Сходни връзки

В МОСКВА - ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ПО ТУРИЗЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди