изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:03 EEST
Deep Zone Records представя: “Deep Zonе - Sound Machine - Live”    
Култура Deep Zone Sound Machine - Live” гостуват в дискотека "Звезда" в Добрич на 23 март

 Deep Zone Sound Machine - Live” е атрактивно музикално събитие предназначено за клубове и дискотеки на което се представя най-доброто от Хаус и Ретро музиката, миксирана професионално и поднесена в изпълнение /на живо/ от DJ, певица и саксофонист.

Зад DJ пулта съотвено застава двукратния DJ шампион на БългарияDJ Dian /Deep Zone Project/ който представя най-търсеното от Хаус и Ретро музиката, гарнирана със зрелищтно скреч и миксинг шоу което перфектно се комбинира със Секси вокалите на очарователната диско певица – Джоана . Третата съставка в тази неочаквано добра комбинация са взривяващите и мелодични звуци на саксофона в ръцете на Mister X който през цялото това време импровизира върху музиката, правейки я още по-жива и енергична.

Това шоу успешно пътува из цялата страна и чужбина, оставяйки онова приятно чувство в публиката, че е била част от нещо специално.

Такива партита се посещават масово от млади и красиви хора облечени в положителна енергия.

Това се превърна в запазена марка и специалитет на DJ Dian, който със сигурност сте срещали и под друг псевдоними – Deep Zone Project (плюс колегите му Роско и Любо) или DJ Dido D.

Относно “Deep Zone Sound Machine” партитата, Дидо с усмивка споделя: „ От една година насам променихме много неща около себе си така, че бихме искали сега да ги споделим и представим на публиката в клубове, дискотеки, концерти и други сбирки, на които се събират страшно много готини хора и се получава празник и веселие, като на Нова Година.”

Със сигурност “Deep Zone Sound Machine” партита се завръщат с нещо ново, живо и различно, което определено трябва да се види, чуе и усети.

Всички са поканени!!!

 

КРАТКА ПРЕДИСТОРИЯ ЗА DEEP ZONE

 

   Началото бе през 1998 г. когато група популярни варненски ди джеи /DJ Dian, DJ Jorro, DJ Tony, DJ Emotion/, заредени с ентусиазъм и натрупани през годините ди джейски умения в тази велика професия се решават да организират поредица от силни партита в големи зали където да се събират хилядите фенове на електронната музика във всичките и нюанси. Още от самото начало това се превръща в масова еуфория и в рамките на 4 години са организирани над 100 „Deep Zone партита в различни градове на някои от които са участвали и световни Хаус и Техно величия като: Eddie Amador, Electric Universe, Klubbheads, Wackside, Paul Edge, CJ Bolland, както и почти всички топ български ди джеи.

В последствие, DJ Tony и DJ Emotion се отделят от Deep Zone  като през 2000 г. се дава началото на Deep Zone Project. Това е студийна формация в която участват и Росен Стоев (Rossko) и Любомир Савов /бащата на DJ Dian/,  продуцирайки авторска музика във всички нюанси на Хаус течението.

Малко по-късно музикалните журналисти и феновете заклеймиха групата като я обобщиха със следното изречение: „ групата която промени завинаги стандартите и звученето на съвременната българска музика – Deep Zone Project”.

През 2004 г., цялото Deep Zone семейство се мести и остава да живее в гр. София  като там се построява и едно от най-продуктивните звукозаписни студия в страната, което носи името Deep Zone Studio и се управлява от тримата официални членове на групата: Дидо, Любо и Роско, а DJ Jorro се отделя  и остава да работи в мениджмънт-а на Комикс клуб във Варна.

Въпреки, че живеят в София, Deep Zone носят духа и дъха на морето.

Следват няколко масивни хита, удостоени с музикални награди и рекорден брой номинации на „Годишните Музикални Награди На Телевизия ММ”  за песните „Ела Изгрей”, „Влизам в Теб”, „Без Кофеин”, „Искам Да Те Имам” и др.) които достигат и до първите места на националните музикални класации а съвместната им песен с EL-VIS - “ I Challenge You “ покори световния ефир на MTV като закова на 2-ро място в европейската класация – World Chart Express.

Същата година, един от най-добрите ди джеи и продуценти в света – Roger Sanchez, избира песента на Deep Zone Project feat. Нина Николина Mystika” за горещ Power Play в неговото престижно радио шоу “ Release Yourself “ което се илъчва от New York и се разпространява в над 32 държави в света, радвайки се на много-милионна слушателска аудитория. /чуйте анонса на Roger Sanchez за Deep Zone от този линк: http://avtora.com/uploads/images/content/mp3/Roger.mp3

 

Малко по-късно следва и лицензирането на техния първи трак “ I Feel Like” за участие във високо ценената английска компилация на Bargrooves – “ The White House” която се издава и разпространява в цял свят от лондонския лейбъл Seamless Recordings (www.seamlessrecordings.co.uk) заедно със световни величия като: Silicone Soul, Mark Knight, Martijn Ten Velden, David Penn, Tony Thomas, Kerri Chandler и др.

Следва, горещия ремикс на Deep Zone Project на песента Ray Of Light” с участието на самата кралица на Денс музиката – Мадона.

И както се шегуват момчетата от групата „до сега беше подгрявката така, че вече е време да започваме !” с усмивка споделя Дидо.

 

Deep Zone management

 


Сходни връзки

Deep Zone Records представя: “Deep Zonе - Sound Machine - Live” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди