изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:26 EEST
ГЛАСОВИЯТ КОРИФЕЙ МИЛЕНА ПЕЕВА И "МАСТЪР" КАНЯТ: "ЕЛАТЕ НИ НА ГОСТИ"    
КултураЕдна четвърт от финалистите на шоуто, завладяло страната -  "Мюзик Айдъл" е от Добрич, като момичетата са възпитанички на двете музикални педагожки Стефка Василева и Милена Пеева

След като още едно от добричките момичета влезе във финалната 12-ица, вече 25 % от финалистите в "Мюзик Айдъл" са от Добрич. В концертите, които всеки понеделник ще бъдат в НДК и същевременно излъчвани от bTv, всички добричлии ще могат да подкрепят Кремена Димитрова, Валентина Димитрова и Преслава Пейчева. Както оповестиха организаторите на шоуто, оттук-нататък продуцентите на предаването ще се грижат за визията на участниците. Разнообразни ще бъдат и задачите и изпитанията, които ще поставят пред момичетата. За първия концерт идущия понеделник всеки от участниците ще трябва да си избере песен, която е излязла в годината на неговото раждане.
Още веднъж припомняме, че девойките са възпитанички на музикалните педагожки Стефка Василева и Милена Пеева от училище "Св. Климент Охридски".
Добричкото школо е всеизвестно и признато като работилница за таланти, които прославят Добрич и Добруджа не само в страната, но и по цял свят.
Поредната изненада, която са подготвили за добричлии, е концерт на най-малките артисти от вокална студия "Мастър" към СОУ "Св. Кл. Охридски", съобщи за НДТ Стефка Василева. В него участие ще вземат Хорът на бебетата, като изпълнителите, които са на възраст между 3 и 4 години, и естествено, са бъдещи звезди в "Мюзик Айдъл", ще се представят за първи път на сцена. Всеки, който иска да види невероятните изпълнители, може да посети концерта, който ще е от 18.30 часа в залата на младежки дом "Захари Стоянов". Това обаче не е всичко, Ст. Василева разкри още една от изненадите - тя отново е в типичния за "Мастър" стил - "Очаквай неочакваното". За първи път в цяла България на сцена ще се представи и... Хорът на майките.
Цялата музикална еуфория ще е забъркана и ще мине под ръководството на добричкия продуцент на "Мюзик Айдъл" и директор на школото по изкуства Юлияна Герасимова. Естествено, диригент на всички таланти ще е корифеят на гласовете в Добрич - Милена Пеева, като ще й помага тяхната подчинена Стефка Василева. Всички те заедно с малките и не толкова изпълнители ще се погрижат за вашето добро настроение и от сърце ви канят на своя концерт, който е под мотото "Елате ни на гости!". Сред изпълнителите ще са и "Мастър старс", като в състава е и мини-мистър България за 2006 г. Момчил Кондов. Сценографията е на Милена Ангелова - преподавател в СОУ "Св. Кл. Охридски". Концертът се организира със съдействието на "Доби кар" ООД и модна къща "Марти МС", както и със съдействието на в. "Нова добруджанска трибуна", телевизия "Добруджа", радио "Добруджа", младежки дом "З. Стоянов". Гост на концерта ще е и Гергана Коева.
 


Сходни връзки

ГЛАСОВИЯТ КОРИФЕЙ МИЛЕНА ПЕЕВА И "МАСТЪР" КАНЯТ: "ЕЛАТЕ НИ НА ГОСТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди