изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:56 EEST
"МКБ ЮНИОНБАНК" ОТВОРИ ВРАТИ И В ДОБРИЧ    
НовиниВчера официално в Добрич бе открит новият клон на "МКБ Юнионбанк". На тържеството по повод откриването на финансовата институция присъстваха и изпълнителният директор на банката Мария Илиева, кметът на Добрич Детелина Николова, трима от зам.-областните управители, много бизнесмени. В кратката презентация, която направи пред гостите, М. Илиева  подчерта, че банката има своето място, независимо от множеството финансови институции, които работят на финансовия пазар в страната.

"Ние оценихме потенциала на областта, като много добър и решението ни да отворим клон в Добрич е продиктувано и от факта че градът е на 14-о място в страната по привлечени инвестиции. Нашата сила е кредитирането на малки и средни предприятия, но вече предлагаме и пълната гама банкиране. Готови сме с нашите консултанти и продукти да помогнем на бизнеса" - каза още М. Илиева. Активите на банката за 2006 г. са възлезли на 605 млн. лв., като е отбелязан ръст, в сравнение с предходната година, от 28 %. Депозитите са били в размер на 470 млн. лв., а отпуснатите кредити за 2006 - 360 млн. лв. Само от началото на годината досега реализираните сделки от банката в страната са в размер на 50-60 млн. лв. - добави още М. Илиева.
Клонът в Добрич, който е 49-ото подразделение на финансовата институция в страната, се ръководи от Румен Гюров. Засега в него работят 7 души. Веднага след откриването вчера, банката направи специална презентация пред бизнеса, като представи програмите си за кредитиране на малък и среден бизнес и кредити срещу складови записи.
 


Сходни връзки

"МКБ ЮНИОНБАНК" ОТВОРИ ВРАТИ И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди