изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:46 EEST
Д. НИКОЛОВА УЧАСТВА В 69-ата ПЛЕНАРНА СЕСИЯ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ    
НовиниДетелина Николова, която е член на Комитета на регионите, ще вземе участие в 69-ата пленарна сесия на Комитета, която ще се проведе на 23 март в Рим.

Това съобщиха от пресслужбата на общината. Сесията ще започне с дискусии по темите "Участие на младежта и нейното информиране" и "Бъдещето на единния пазар и преглед на европейското общество". През деня Д. Николова ще участва в официална тържествена сесия за отбелязване на 50-ата годишнина от подписването на Римския договор, с който се слага началото на Европейския съюз. Гости на официалното събитие ще бъдат председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозо, президентът на Република Италия Джорждо Наполитано, премиерът Романо Проди, председателят на Комитета на Регионите Мишел Делабар и други. В рамките на тържествената сесия ще бъде подновен въпросът за институционалността в Европа и ролята на регионалните власти. Организирана е и кръгла маса на тема "Европа на бъдещето и приносът на местните и регионални власти". Очаква се на официалната сесия да присъстват около 700 политически лидери - държавни глави, министри и представители на месните власти.
 


Сходни връзки

Д. НИКОЛОВА УЧАСТВА В 69-ата ПЛЕНАРНА СЕСИЯ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди