изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:06 EEST
ДЗИ - ДОБРИЧ - НА ПЪРВО МЯСТО В СТРАНАТА    
НовиниПред НДТ - Тодор Димитров - директор на Главна агенция "ДЗИ" - Добрич

- Г-н Димитров, в навечерието на професионалния празник на застрахователя - каква е равносметката?
- Можем да се гордеем с работата си. На 16 март се проведе годишното национално съвещание на групата на "ДЗИ", на което бяха отчетени резултатите за изминалата 2006 година. Като цяло бе отчетен ръст на приходите в размер на 21 %. Това, с което можем да се похвалим конкретно тук в Добрич е, че бяхме отличени с първа награда и реално добричката Главна агенция на "ДЗИ" е на първо място в страната от 28-те агенции по комплексни резултати за 2006 година.
- Наскоро бе променена собствеността, кой е новият собственик?
- Да, така е. Новият собственик на групата е един от лидерите на европейския застрахователен пазар - белгийската застрахователна група "КВС".
- Започна ли да възвръща позиции животозастраховането и към кои други застраховки има интерес?
- Ние по традиция предлагаме пълната гама застрахователни продукти. В последните години животозастраховането определено можем да кажем, че бележи ръст, като вече относителният дял е 32 % в Добрич. Все още на първо място е автомобилозастраховането. Това, което прави впечатление, е завишеният интерес към новите продукти, които ние разработваме и предлагаме на пазара. Става дума за застраховките на отговорности. Най-широко позната и известна е обща гражданска отговорност, но имаме разработени такива застраховки за отговорност на нотариуси, адвокати, лекари, медицински персонал, експерт-счетоводители и други професии.
 


Сходни връзки

ДЗИ - ДОБРИЧ - НА ПЪРВО МЯСТО В СТРАНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди