изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:43 EEST
Откриха централата на ГЕРБ, Бойко Борисов обяви за основен опонент тройната коалиция    
ПолитикаСофия. Основният опонент на ГЕРБ е тройната коалиция. Това заяви неформалният лидер на партията Бойко Борисов при откриването на централата на ГЕРБ в сградата на НДК в столицата, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ с радост би си сътрудничил с всички опоненти на управляващата коалиция, но добави, че засега опонент на управляващите е само неговата партия. По думите на Борисов много внимателно се наблюдава присъединяването на стари лица от политиката към ГЕРБ. “Много сериозно се прецизират партньорите”, увери Борисов.
Той коментира още, че именно заради това централата е била открита няколко месеца след провеждането на учредителното събрание на партията. “Нашето желание е всяка стотинка, която влиза в партията да е прозрачна и да е ясно кой я дава”, допълни неформалният лидер на ГЕРБ. По думите му за разлика от другите партии, ГЕРБ няма партийни офиси, които да са й дадени за жълти стотинки.
Никола ЛАЛОВ

Бойко Борисов: ЕНП не ни е необходима, за да я размахваме като знаме
23 март 2007 | 13:08 | Агенция "Фокус"
София. ГЕРБ ще кандидатства за членство в Европейската народна партия (ЕНП), когато тя има нужда от нас. Това заяви неформалният лидер на партията Бойко Борисов при откриването на централата на ГЕРБ в сградата на НДК в столицата, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “ЕНП не ни е необходима, за да я размахваме като знаме”, посочи Борисов. Той бе категоричен, че единствените ценности, които ГЕРБ е приела са тези на ЕНП. Било отказано предложение на Джефри ван Орден да се присъединят към консерваторите.
Бойко Борисов заяви, че на предстоящите избори за евродепутати е изключително важно партиите от дясноцентристкото пространство да вкарат в Европарламента колкото се може повече депутати. “Политиката на държавата все повече ще се прави в Брюксел”, добави неформалният лидер на ГЕРБ.
Бойко Борисов бе и първият, който се подписа в подписката в подкрепа на 18-те кандидат-евродепутати на ГЕРБ.
Никола ЛАЛОВ

 


Сходни връзки

Откриха централата на ГЕРБ, Бойко Борисов обяви за основен опонент тройната коалиция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди