изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:43 EEST
МОРЕН ДЕПУТАТ ВОДКА ПИЕ, КАРТАТА МУ ... САМА ГЛАСУВА    
КоментариВчера божествените ни депутати потвърдиха, че като недосегаеми имат право да гласуват с чужди карти. Това означава, че ако някой от тях има запек и грухти в тоалетната,  колежката му по политическо кихане ще може  да отнеме имунитета, примерно, на депутат от другата партийна глутница. Парламентът ни ще продължи да прилича на Родоския фар - в този смъсъл, че депутат ще може да чеше с едната си ръка таратунки на вила в Балчик, а с другата да гласува в Народното събрание.  Така един ден демокрацията в България ще стигне до там, че всеки депутат ще има свой картоносец, който ще гласува в парламента, а господарят му ще брои булките на партийно събрание в Добрич.

 

Какво би станало, ако народът я подкара по депутатски?

Ляга господин депутатинът, според други - дупетатинът, да си оперира хемороидите. Над седалището му се надвесва санитарка - в едната ръка със скалпел, в другата - с дипломата на хирург, и кълца ли - кълца,  не дай, Боже, да му резне детоправния му орган. Или пък, навирва се нашият ми народен представител в самолет, а там - в кабината, бие по таблото с гега и псува на майка говедарят от Росица с диплом за летец-изпитател. Впрочем, защо не, когато нашият народ изтърпя да го ръководи човек, който преди това не бе управлявал дори цех за чепкане на вълна, което е нито повече, нито по-малко от това да произнася речи по пленуми и конгреси.

Щом като нашите депутати безнаказано могат да гласуват с чужди карти в парламента, то защо ние да не можем да караме коли и камиони с чужди шофьорски книжки? Защо да не ставаме чиновници с чужди дипломи? Защо тогава да не теглим кредити с кредитните карти на депутатите, а се напъваме по митинги и партийни събрания да им обясняваме, че народът вече не ги иска и да си ходят по живо - по здраво по палатите си!  

 

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

МОРЕН ДЕПУТАТ ВОДКА ПИЕ, КАРТАТА МУ ... САМА ГЛАСУВА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МОРЕН ДЕПУТАТ ВОДКА ПИЕ, КАРТАТА МУ ... САМА ГЛАСУВА
Автор: Anonymous да 2007-03-23 @ 21:22 EET

Statiyata e chudesna !

Ne mislya, che bolhenstvoto ot politicheskite ni problemi sa porodeni ot edna ili druga partiya, a poskoro ot idealite ( ili po-tochno lipsata na takiva) u bulgarskite deputati. Nadyvam se Bulgarskiya narod shte ima volyata edni den da izrazi svoeto mnenie.

Uspeh na redakciyata !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди