изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:37 EEST
Вторичен трус със сила 5,3 по Рихтер разтърси Япония    
По светаТокио. Вторичен трус със сила 5,3 по скалата на Рихтер разтърси западното крайбрежие на Япония, осем часа след земетресението с магнитуд 6,9 по скалата на Рихтер, което взе една жертва и рани 162 души,

предаде АФП.

Ройтерс: Броят на ранените при земетресението в Япония достигна 150 души
25 март 2007 | 10:00 | Агенция "Фокус"
Токио. Броят на ранените при земетресението, което разтърси снощи централната част на Япония е достигнал 150 души, предаде Ройтерс. Бедствието е причинило многобройни щети на обществени и жилищни сгради и е довело до появата на свлачища, разрушавайки напълно 50 къщи в провинция Ишикава, намираща се на около 300 км западно от столицата Токио. Щети са нанесени на други повече от 200 жилищни сгради, уточняват източниците, цитирани от агенцията.

Една жена е загинала, а над 40 са ранени при земетресението в Япония
25 март 2007 | 06:14 | Агенция "Фокус"
Токио. Един човек е загинал, а над 40 са ранени при днешното земетресение в Япония, предаде РИА Новости. Епицентърът на труса е бил в западната част на главния остров Хоншу, съобщават японски медии. Загинала е 52-годишна жена, която е била затисната от паднал в двора на дома й фенер.
В страната са спрени скоростните влакове, за да се извърши проверка на железопътните линии. Полетите от и за летище Ханеда, в пострадалия район, са отложени.

В Япония е обявено предупреждение за опасност от вълни цунами
25 март 2007 | 04:26 | Агенция "Фокус"
Токио. В Япония е обявено предупреждение за опасност от вълни цунами на западния бряг на основния остров Хоншу, след регистрирано силно земетресение, предаде АФП, позовавайки се на местната Агенция по метеорология. Трусът с магнитуд 7,1 по скалата на Рихтер е регистриран в префектура Ишикава, на около 300 км северозападно от Токио. Според информацията на Агенцията, опасност от вълни цунами има главно по бреговата ивица на полуостров Ното, Японско море.

 


Сходни връзки

Вторичен трус със сила 5,3 по Рихтер разтърси Япония | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди