изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:06 EEST
В изгорелия еротик клуб "911" е била и Академията на украинската певица и порнозвезда Елена Беркова    
НовиниМосква. В Москва продължава разследването за трагедията, при която загинаха 10 души в пожара в еротик клуб “911”. В изгорелия клуб се е намирала и Академията на Елена Беркова (на снимката), певица, украинска порнозвезда, известна с участията си в модния бизнес, шоу програми и други, пише руското електронно издание ”Джустмедия” (http://www.justmedia.ru).

В нощта срещу неделя еротик клуб “911”, разположен в зданието на театър “Ленком” на ул. “Малая Димитровка” е бил препълнен. В 3,07 часа в противопожарната служба е постъпил сигнал за пожар. Впоследствие става ясно, че огънят е обхванал площ от сто квадратни метра. В заведението настъпила паника. Не без затруднения пристигналите спасители са успели да успокоят присъстващите и да организират евакуацията им. За около половин час на улицата са били изведени около 150 души, пише електронното издание на “Комсомолская правда” - http://www.kp.ru.
И все пак в огъня загинаха десет души, пише изданието. Четири от тях са били момичета – стриптийзьорки, работещи в клуба. Петима – посетители на заведението. Един от тях се оказа български гражданин (б.ред. известна е само фамилията му – Илков). 40-годишният мъж по време на пожара се е намирал в кабинка за частни танци, заедно с една от загиналите стриптийзьорки – Оксана Курманова. Двамата са открити починали от задушаване. В съседна кабинка е открито тялото и на 60-годишен сънародник на Илков. Другият българин (облечен само с оскъдни дрехи) също е открит с една от загиналите танцьорки на видима възраст около 25 години.
Все още не са разпознати няколко от загиналите. Сред тях са две момичета на около 18 и 22 години, мъж, у когото е открит портфейл с около 20 000 рубли, ключ от автомобил “Мазда”, самолетни билети, документи, сред тях и паспорт с женско име, още един мъж на около 25 – 30 години, облечен в джинси (без долно бельо), с черна риза, в джоба на която са открити 4 презерватива. Последният загинал е барман в клуба, 25-годишният Александър Фролов.
Като виновник за трагедията, според електронното издание, се сочи неговият колега Сергей Еременко (приет в болница с изгаряния). Става ясно, че всяка вечер в “911” се прави атракцията “огнено шоу”. По време на представлението Еременко се е залял с част от горящия спирт по гърдите и лицето, след което дрехите му мигновено са се възпламенили. Пламъкът е достигнал и намиращият се наблизо петлитров съд със спирт, който се взривил. Огънят моментално обхванал сцената и завесите, след което пламъкът се разпространил в цялото помещение.
В хода на разследването стана известно, че в изгорелия клуб се е намирала и т.нар. Академия на Елена Беркова. Днес Елена Беркова изказа съболезнования на пострадалите и на семействата и близките на загиналите. От пресслужбата на академията съобщиха, че актрисата била много разстроена, тъй като центърът й за подготовка на млади хора и студенти е напълно изгорял. Подробности за бъдещето на Академията ще бъдат дадени в близките дни, уточняват от пресслужбата на Академията.
Елена Сергеевна Беркова е украинска порнозвезда и певица. В модния бизнес влиза от 1999 година. През 2001 година се жени за млад арменец на име Алберт, с когото се развежда през 2003 година. През 2004 година отива при сестра си в Санкт Петербург. В продължение на два месеца участва в реалити шоуто “Дом – 2”. През 2005 година се омъжва повторно за бизнесмен от Санкт Петербург Владимир Химченко. Елена е собственик на четири брачни агенции – едно в Санкт Петербург, едно в Крим и две в Николаев. Тя е лице на параходната компания “Силвия – Лайнс”.

http://www.focus-news.net/

 


Сходни връзки

В изгорелия еротик клуб "911" е била и Академията на украинската певица и порнозвезда Елена Беркова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди