изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:18 EEST
ДНЕС ОТКРИВАТ КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКА БОРСА'2007    
ОбразованиеЗа поредна година в Добрич ще се проведе кандидат-студентска борса. По традиция и тази година тя ще бъде открита във фоайето на Младежки дом "Захари Стоянов" в Добрич. В борсата ще се представят 30 висши училища и образователни организации.

Сред участниците тази година са Софийският университет, Аграрният  университет в Пловдив, Икономическият университет и Техническият университет от Варна, университети от София  и Габрово, Стопанската академия в Свищов, Великотърновският и Шуменският университети и още много други. На борсата ще се представи и City University с филиал България, както и фирмите ЛЮАС, Центърът за кандидатстудентска подготовка и информация - Стара Загора, и Юзит Калърс - България.
На борсата кандидат-студентите ще получат актуална информация, консултации и съвети от специалисти от висшите училища, както и ще имат възможност да се снабдят с кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали.
 


Сходни връзки

ДНЕС ОТКРИВАТ КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКА БОРСА'2007 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди