изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:51 EET
КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В ПОСЛЕДНИЯ МАЧ    
СпортИзиграха се мачовете от последния кръг на "А" Северна група  по волейбол. Отборът на "Добруджа", който още преди седмица си осигури първото място в крайното класиране, постигна убедителна победа и доказа, че заслужено е на върха.

За по-малко от час игра възпитаниците на Георги Василев се наложиха като гости над състава на “Попово”. Така "жълто-зелените" се класираха за полуфиналните плейофи за влизане в елитната ни група, където техен  съперник ще бъде пловдивският “Локомотив”. Първата среща е на 3 април в Добрич, а два дни по-късно двата тима ще се срещнат в Пловдив. При равенство се играе трети мач на неутрален терен в София.

За полуфиналните плейофи за влизане в първа дивизия се класираха и волейболистите на “Иванов клуб” /Добрич/, които победиха драматично с 3:2 гейма тима на “Панайот Пондалов”  и станаха втори в "А" Елитната северна волейболна група. В зала “Русалка” гостите спечелиха първия гейм, но след това добричкият тим взе следващите два. Стигна се до равенство - 2:2. В тайбрека състезателите на “Иванов клуб” бяха безапелационни се наложиха с 15:7. В полуфиналните плейофи те ще играят с първия от южната група -  “Розова долина” /Казанлък/.

 


Сходни връзки

КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА В ПОСЛЕДНИЯ МАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди