изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:32 EEST
ШЕФОВЕТЕ НА "ДОБРУДЖА" ИСКАТ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА    
СпортОт щаба на "Добруджа" информираха, че е внесена жалба в БФС относно срещата на "жълто-зелените" с Нафтекс" в Бургас. Целта на шефовете на клуба е да бъде присъдена служебна победа 3:0 за "Добруджа", тъй като камерата на добричлии не е била допусната на стадион "Лазур".

 Ако наистина са пуснали жалба, можем да предположим, че са хвърлили пари на вятъра. Защото едва ли някой от шефовете в БФС ще си позволи да подкрепи предложение за санкциониране на отбор, който е основен претендент за място в елитната ни група. Освен това никой не е попречил на състезателите на "Добруджа" да играят футбол в Бургас. Те играха колкото могат и загубиха с 5:0. Пък и на всички е ясно, че със служебни резултати "Добруджа" няма да се спаси от изпадане. Това го знае и изпълнителният директор на клуба Роман Георгиев. Може би по-целесъобразно ще е шефовете на "Добруджа" сериозно да помислят какво могат да направят, за да помогнат да отбора да оцелее във втория ни ешелон.

Вчера футболистите на "Добруджа" започнаха подготовката си за следващия двубой от първенството на Източната "Б" група. Както е известно, в събота избраниците на Мирослав Кралев приемат на стадион "Дружба" състава на "Калиакра", в който играят доста бивши състезатели на добричкия клуб.

 


Сходни връзки

ШЕФОВЕТЕ НА "ДОБРУДЖА" ИСКАТ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди