изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:26 EET
ФЕН НА ТОТНЪМ СЪБИРА ПОДПИСИ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ    
По светаПривърженик на английския Тотнъм подкрепи каузата "Не сте сами" в защита на българските медици в Либия. Питър Норт ще събира подписи в подкрепа на кампанията.

Той е изпратил специално писмо до посолството ни в Лондон, в което се казва: "Аз съм фен на футболен клуб Тотнъм Хотспър и благодарение на това, че г-н Димитър Бербатов носи лента на ръката "Не сте сами", разбрах за съдбата на българските медицински сестри и палестинския лекар. През последните две седмици се опитвам да създавам интерес. Едно от нещата беше да вкарам един голям транспарант, който ни беше даден от посолството, на трибуните на футболния мач срещу Брага и да го покажа многократно. Второто нещо, което направих, е да организирам петиция в интернет пространството, която е събрала вече почти 1000 подписа. И последно - организирам сергии пред стадиона на Тотнъм в дните на мачовете с няколко приятели - да започнат да събират още подписи за тази световна кауза (ние имаме разрешение от ФК Тотнъм Хотспър за това). Бихте ли могли да ни помогнете с каквото е възможно, като например малки транспаранти, флагчета или ленти за ръце и т.н., за да помогнем да разберат хората пред стадиона, когато работим по петицията. След като съберем достатъчно подписи, ще ги отнесем на либийското посолство и ще ги връчим при най-голямо отразяване от страна на пресата. Може би бихте могли да ни помогнете. Аз съм отворен за всякакви предложения, които биха могли да подпомогнат тази благородна кауза. Поздрави, Питър Норт".

 


Сходни връзки

ФЕН НА ТОТНЪМ СЪБИРА ПОДПИСИ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди