изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:57 EEST
От Либия шестимата медици влизат в листата на Яне Янев    
Новини
Партия "Ред, законност и справедливост" свиква извънредно заседание на Политическия си съвет заради получените днес декларации от българските медици в Либия, че желаят да бъдат издигнати за евродепутати.


Взетите решения ще бъдат оповестени във вторник. Декларациите на петте медицински сестри и на д-р Здравко Георгиев за съгласие да бъдат включени в листите на партията бяха донесени у нас от адвокатите Хари Хараламбиев и Георги Гатев. "Медиците живеят с идеята за евродепутати, да ги видим сега политиците", е казал адвокат Хараламбиев на летище София. Вчера инициативният комитет за избиране на медиците за депутати в ЕП е внесъл предложение в Народното събрание за изменение на закона за избор на евродепутати. Промяната има за цел да избегне принципа на уседналост за българи, насилствено задържани в чужди страни. Днес стана ясно, че вече е създаден централен инициативен комитет начело с юриста Александър Джеров и бизнесмена Васил Василев, който има 6 подразделения в Пловдив, Варна, Стара Загора, Бургас и в други градове. Всеки инициативен комитет може да издигне само един кандидат, за което са необходими минимум 10 000 подписа. Издигането може да стане и от партия, заяви Джеров пред БГНЕС.
 


Сходни връзки

От Либия шестимата медици влизат в листата на Яне Янев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди