изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:50 EET
ХОРОСКОП ЗА 9 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 9 МАЙ



 

ОВЕН - Постигнатото ще ви даде увереност за действията ви, ще се чувствате спокойни и в доброто настроение. Бизнесът ви ще е напрегнат, но и с далеч по-добри печалби.

ТЕЛЕЦ - Едни от вас ще сменят работата си или ще получат предложение за допълващи бюджета им занимания. Самостоятелните ви изяви днес също ще се толерират.

БЛИЗНАЦИ - С деловите задачи ще се справяте без затруднения, въпреки бюрокрацията, с която ще се сблъскате в днешния ден. Наред с това ще ви занимава и нещо ново.

РАК - Настроението ви ще е добро и ще бъдете активни в съвместната работа с колеги и приятели. Доверявайте се и на интуицията си. Близък човек ще ви зарадва с постиженията си.

ЛЪВ - Професионалната ви работа навлиза в нов етап. Разработваните проекти ще ви носят добри печалби, особено ако са в сферата на туризма, рекламата, недвижимите имоти.

ДЕВА - Като интелигентни хора, няма да пестите средства за консултации, знаейки, че те ще ви спестят по-големи разходи в бъдеще. Бъдете уверени в действията си днес.

ВЕЗНИ - Недобронамерени хора ще се опитат да ви въздействат в професионалната и в личната сфера. Финансовото ви състояние ще се подобри доста, но бъдете по-пестеливи.

СКОРПИОН - Не допускайте хората около вас да ви отклонят от намеренията ви днес. Покажете непоколебимост и последователност в действията си, дори да ви е трудно.

СТРЕЛЕЦ - Днес не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствените си ангажименти в деловата област.

КОЗИРОГ - Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото може да възобновите връзка, интересът ви към него набира преднина.

ВОДОЛЕЙ - Не давайте воля на вътрешните си импулси, денят не е благоприятен за индивидуални изяви. Обмисляйте повече решенията си, защото има риск да ви провокират.

РИБИ - Нищо няма да ви обезсърчи в днешния ден и ще търсите полезни бизнес-контакти за реализация на намеренията си. Някои от вас ще пътуват по служебни дела.


Вярност и любов според индивидуалния знак

Как да уловиш мъжа на мечтите си

Изберете си мъж според календара

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди