изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:57 EEST
ДОМАКИНИ НА СЕМИНАР ЗА МАЖОРЕТНИ СЪСТАВИ    
ОбразованиеЗа втора поредна година Центърът за работа с деца - гр. Добрич, организатор и инициатор на първия по рода си Национален фестивал на мажоретния танц с международно участие "Златен помпон" Албена - Добрич организира семинар за ръководители и хореографи на мажоретни състави от цялата страна. Това съобщи за НДТ ръководителят на ЦРД Надя Добрева. В рамките на двудневната проява - 31.03. и 1.04., лектори ще бъдат Йордан Лилов - треньор и представител на Световната и Европейската федерация  Нешанъл Батон Туирлинг Асоциейшън и Светла Кимилска - хореограф и ръководител на Представителен мажоретен състав "Светла" - гр. Елин Пелин - призьор  в три поредни издания на Фестивала "Златен помпон" и член на журито на Националния мажоретен фестивал "Златен помпон" Албена - Добрич.

Като участници в семинара ще се включат ръководители, хореографи и деца от 16 града в страната. Семинарът обхваща две основни теми, включващи теория и практика - "Хореография на мажоретния танц. Изисквания и характерни особености при изграждането му" и "Техника на въртене на един батон (палка) във видовете мажоретни категории. Всички ръководители и хореографи ще получат сертификати, а децата - удостоверения за участие в семинара. Основната цел на организаторите е да се развива и обогатява мажоретното изкуство и да продължава да се популяризира в България, а също и да се подготвят мажоретни състави, които достойно да представят себе си както в страната ни, така и в чужбина.
 


Сходни връзки

ДОМАКИНИ НА СЕМИНАР ЗА МАЖОРЕТНИ СЪСТАВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди