изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:50 EEST
6 СТУДЕНТИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН КОЛЕЖ - АЛБЕНА ЗАМИНАВАТ ЗА ХОЛАНДИЯ    
ОбразованиеВчера ръководителят на Международен колеж Албена доц. Тодор Радев посрещна в Добрич партньорите на учебната заведение от Холандия - Йетис Хаап, Херде Хроот и Йоп Финке, които са от холандския институт в Арнем.

Визитата на тримата е по повод провеждащата се в колежа международна научна конференция по проблемите на качеството, както и разговори по задълбочаване на контактите между двете училища. Пред медиите Херде Хроот изрази надежда, че ще може все повече да стават програмите, по които си партнират двете учебни заведения. Той добави, че в най-скоро време 6-ма студенти от колежа в Добрич трябва да отидат в Холандия за двугодишно обучение по бизнес-мениджмънт, като в резултат на обучението си ще получат бакалавърска степен на холандския университет. Според холандските специалисти в страната трябва да се обърне внимание, както и самите млади хора, на специалностите, свързани с управлението на човешките ресурси, както и логистиката. "Това е важно, защото в световен мащаб е видно, че големите компании наемат инициативни хора" - добави още Хроот.
 


Сходни връзки

6 СТУДЕНТИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН КОЛЕЖ - АЛБЕНА ЗАМИНАВАТ ЗА ХОЛАНДИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди